Overheidsmanager van het jaar award

Leiderschapsconferentie 2012 | bevlogen leiders   

 

Er moeten altijd mensen zijn, die tegen de stroom ingaan, anders komen er geen nieuwe dingen. Succes hangt sterk af van geluk en van individuen die onvoorstelbaar goed naar hun hart kunnen luisteren. Van mensen die bevlogen zijn over hun idee, hun missie, hun droom en die zaken doorzetten die ze zelf belangrijk vinden.

Zijn er nog bevlogen leiders, in een tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is? Is het in deze turbulente tijden nog mogelijk bevlogen te blijven en anderen bevlogen te houden?

Vragen die centraal stonden tijdens de Leiderschapsconferentie 2012, die de stichting Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar op maandag 16 april jl. heeft georganiseerd.

Het was een boeiende en inspirerende avond, waar plm. 60 vertegenwoordigers uit de top van het publieke domein en de private sector met elkaar in gesprek gingen over Bevlogen Leiderschap.

Deze avond stond onder leiding van de Overheidsmanager van het Jaar 2010, Hetty Linden, die vier  Bevlogen Leiders uit overheid en bedrijfsleven had uitgenodigd een column uit te spreken:

Hans du Prie
voorzitter RvB Horizon, instituut voor Jeugdzorg en Onderwijs

Jolanda Konincks
franchiseondernemer Albert Heijn en winnaar Slinger Award

Maarten Schurink
gemeentesecretaris gemeente Utrecht

Esther Talboom-Kamp
lid Raad van Bestuur diagnostisch centrum Saltro en meest talentvolle jonge zorgmanager 2010                                                

 ________________________________________________________________________________

De Leiderschapsconferentie, de jaarlijkse inhoudelijke netwerkbijeenkomst is exclusief bestemd voor alle stakeholders van de stichting en hun genodigden, wordt vormgegeven door een van de Overheidsmanagers van het Jaar.

De conferentie heeft de vorm van een diner, geeft ruimte voor ontmoetingen en discussies en vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee.

De gedachtewisselingen aan tafel worden geleid door winnaars en genomineerde kandidaten.