Wie wordt de Overheidsmanager van het Jaar 2017? Nomineer!

Wij zijn op zoek naar de Overheidsmanager van het Jaar 2017. Het thema is dit jaar Wie durft in de wind te staan?! De maatschappelijke en politieke omgeving vraagt van overheidsmanagers dat zij hun werk en rol goed positioneren en uitleggen aan burgers en collega’s. Dit vergt competenties als lef om los te laten, vaste patronen te doorbreken en soms kwetsbaar te zijn. Het vergt authenticiteit in een turbulente samenleving. Kortom een overheidsmanager die verbinding maakt tussen de leefwereld van de burger en de rol van volksvertegenwoordiging. Ken jij zo iemand? Nomineer!

Vanaf vandaag is het mogelijk om overheidsmanagers te nomineren voor de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar 2017. Ken je een overheidsmanager die in de wind durft te staan?! Nomineer deze dan vanaf 18 april tot 1 juli 2017 via deze link.

Op 20 november 2017 worden de Overheidsawards uitgereikt aan de Overheidsmanager van het Jaar 2017 en de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal. Tevens worden de finalisten van verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar bekend gemaakt.

save-the-date-header